Er zijn geen fouten, er is geen toeval. Alle gebeurtenissen zijn zegeningen, aan ons gegeven om ervan te leren.

— Elisabeth Kübler-Ross

Dr. Hauschka-therapie

“Echte schoonheid komt van binnenuit. De huid weerspiegelt deze schoonheid”. -Elisabeth Sigmund

Mijn naam is Vivianne Lemeer en ik ben werkzaam als Dr.Hauschka Therapeute schoonheidsspecialiste in mijn praktijk in Eindhoven. Ik vind het belangrijk te werken met een cosmeticamerk dat natuurzuiver is (zonder chemische, synthetische toevoegingen of geur- en kleurstoffen in de producten), niet op dieren getest en maatschappelijk verantwoord (fair-trade).
Uiteraard heb ik daarom gekozen voor Dr.Hauschka Cosmetica, mede vanwege de bijzondere, holistische behandelingen die bij deze cosmetica horen.
De Dr.Hauschka-behandelingen hebben uitwerking op het gehele lichaam, leiden tot een diepe ontspanning en geven een gevoel van doorstroomd zijn en innerlijke balans.

Naast mijn werkzaamheden in mijn Dr.Hauschka-praktijk, maak ik deel uit van het Dr.Hauschka Demonstratieteam en werk ik als docent voor Dr.Hauschka Cosmetica op het gebied van consumentenworkshops en bij evenementen.

Kijk voor meer informatie op mijn website “vivafit” www.praktijkvivafit.nl en graag tot ziens in mijn praktijk of bij een van de vele evenementen waar u mij kunt tegenkomen!

Vivianne Vermeer
Dr.Hauschka therapeut, antroposofisch schoonheidsspecialiste

Van Beethovenlaan 47
5654 EB Eindhoven

www.praktijkvivafit.nl
e-mail: info@praktijkvivafit.nl
tel.: 06 28 912 555