ruig bosZee bij le Mont St. Michel

Er zijn geen fouten, er is geen toeval. Alle gebeurtenissen zijn zegeningen, aan ons gegeven om ervan te leren.

— Elisabeth Kübler-Ross
Laden agenda items

« Alle agenda items

  • Dit event is voorbij.

Digitale scholingsdagen bij Mariëtte van de Meulengraaf

8 april

Gratis

In verband met de corona-maatregelen is het mogelijk om de (theoretische) bijscholingsdagen DIGITAAL te volgen, verdeeld over 2 dagdelen.
Belangstellenden kunnen hierover contact opnemen.

Verder geldt nog steeds dat voor mensen die geen therapeut zijn en deze scholingsdagen toch willen volgen, een gereduceerd tarief van € 60,- per dag of € 30,- per dagdeel geldt. Het is op termijn ook weer mogelijk om deze dagen op maat voor kleine groepen te verzorgen in Nuenen of op een andere locatie. Als mensen hiervoor belangstelling hebben, kunnen ze contact opnemen met info@praktijkdeaanraking.nl.

Als je op de linken hieronder klikt, kom je op mijn website waar meer informatie te vinden is over deze scholingsdagen.

Voeding, voedingsproblematiek en eetstoornissen. Gepland op donderdag 16 april, donderdag 30 april, woensdag 6 mei en woensdag 10 juni 2020.

Angst, stemmingsstoornissen, stress, PTSS en burn-out. Gepland op woensdag 8 april, vrijdag 24 april en vrijdag 19 juni 2020.

Pijn, over de functie van pijn op het bewustzijn. Gepland op donderdag 14 mei, woensdag 27 mei en woensdag 24 juni 2020.

Relaties, over het voorkomen en het effect van relatieproblemen en scheidingen. Gepland op woensdag 22 april, donderdag 7 mei en zaterdag 6 juni 2020.

De invloed van de biografische levensfasen op onze ontwikkeling. Gepland op zaterdag 9 mei, vrijdag 22 mei en donderdag 2 juli 2020.

 

Gegevens

Datum:
8 april
Kosten:
Gratis

Organisator

praktijk de Aanraking

Locatie

thuis