Steeds zul je je moeten bezighouden met de schaduw die je hebt geschapen door iets goed te doen.

— Bernard Lievegoed

Opvolger Doeat Uitvaartbegeleiding

Afscheid nemen 

Met ingang van 1 juli 2024 draag ik Doeat Uitvaartbegeleiding over aan een opvolger. Enerzijds stop ik vanwege persoonlijke omstandigheden, anderzijds komt mijn pensioenleeftijd in zicht en wil ik na zovele jaren gewerkt te hebben mijn werkloopbaan beëindigen.

 Liliane Driessen neemt Doeat Uitvaartbegeleiding over. Zij zal Doeat verder vormgeven en is bekend van Pallium thuiszorg. Neem eens een kijkje op www.doeat.nl. Liliane stelt zich daar voor. Telefoonnummer 06 104 72 735 en emailadres info@doeat.nl  van Doeat blijft hetzelfde. 

Dank aan alle mensen met wie ik de afgelopen jaren met veel plezier, passie en warme betrokkenheid heb samengewerkt, altijd kijkend wat het best passend was.

Een hartelijke groet,
Ineke van der Looij 

Plaats een reactie