Buiten de kosmos bestaat geen natuurlijke noodzakelijkheid, daar bestaat alleen datgene wat samenhangt met onze morele natuur, met onze morele daden.

— Rudolf Steiner (18 april 1920)
Laden agenda items

« Alle agenda items

  • Dit event is voorbij.

Zorgmarkt 100 jaar antroposofische gezondheidszorg (UITGESTELD)

15 mei

Gratis

DE ZORGMARKT WORDT VERPLAATST NAAR 4 SEPTEMBER VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN.

In relatie met het Coronavirus is een overkoepelend thema: Hoe versterken wij onze immuniteit? Daarnaast is het uitgangspunt om het complete aanbod van antroposofische geneeskunde in zijn diversiteit in Eindhoven zichtbaar te maken en in zijn samenhang.

Er is nog steeds sprake van een drietal activiteiten:

De Antroposofische zorgmarkt  is verplaatst naar 4 september nog steeds op de Genneper Hoeve. Antroposofische zorgaanbieders vanuit de Regio zullen zich presenteren. Wij zullen u te zijner tijd het programma van activiteiten via de website laten weten. U kunt op de markt ervaring opdoen met de verschillende benaderingen die in Eindhoven worden aangeboden. Ook Oloid (ons antroposofische studiecentrum) zal op de markt aanwezig zijn.

De  lancering van de Antroposofische zorgkalender kan nu niet op de markt plaatsvinden. Deze heeft van de herfst plaatsgevonden. Op deze schitterend vorm gegeven kalender heeft u een overzicht van de verschillende zorgaanbieders. Deze kalender is bij alle antroposofische zorgaanbieders in voldoende aantallen aanwezig. Daar kunt u dus in het bezit komen van deze unieke kalender.

De zogenaamde praktijkroute is nu parallel met de markt naar het voorjaar verplaatst. De bedoeling dat u dan een bezoek  kunt brengen bij de praktijken van antroposofische therapeuten. Deze praktijkroute is dé gelegenheid om met de therapeuten en therapieën  ter plaatse in de therapieruimten kennis te maken. Dit gaat dus plaatsvinden ná 15 mei en te zijner tijd zullen wij u nader informeren over de details.

Martine Meursing , Hans van Tol en Henk Verboom zijn de aanspreekpersonen voor deze activiteiten

Gegevens

Datum:
15 mei
Kosten:
Gratis

Organisator

Antroposana afd. Eindhoven
Telefoon:
06 15 054471
E-mail:
antroposanaeindhoven@hotmail.nl
Website:
www.antroposana.nl/eindhoven

Locatie

Genneper Hoeve
Tongelreeppad 1
Eindhoven, 5644 RZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
040 2070455
Website:
www.genneperhoeve.nl