Het is alleen de allersterksten gegeven om de verleiding van de macht te weerstaan voordat deze volledig bezit van hen genomen heeft.

— 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Je vitaliteit versterken – Schildercursus in de sluiertechniek

4 maart om 10:00 - 13:00

Hoe indigo je vitaliteit kan versterken

Download de originele flyer

In een tijd waarin er veel op ons afkomt, is het belangrijk dat je je vitaal (blijft) voelen. Vitaliteit zit in de mens zelf, maar je ziet het ook in de beweging van de atmosferische kleuren. Indigo is een kleur die verschijnt ver achter het licht. Het licht heeft zich ver van de lichtbron verwijderd en laat zich heel voorzichtig zien. De duisternis reageert op die zachte aanraking met aarzelende bewegingen. Het stroomt heen en weer in wevende sluiers en schept zo de geheimzinnige kleur indigo. We staan er niet altijd bij stil hoeveel invloed kleuren, waaronder indigo, hebben op onze vitaliteit.

Inhoud cursus
In deze cursus onderzoeken we de krachten van licht en duisternis met houtskool. Daarna starten we het sluieren met de beeldkleuren zwart, wit, perzikbloesem en groen en gaan van daaruit verder met indigo. Door steeds opnieuw een doorschijnend kleurvlak te schilderen over een ander transparant kleurvlak, intensiveren de kleuren, komen er steeds meer kleuren tevoorschijn en wordt de beweging van de kleur zichtbaar. Deze manier van schilderen helpt je om je vitaliteit te versterken.

Datum & tijden
De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten van drie uur. We starten op maandagochtend 4 maart van 10.00 tot 13.00 uur.
De kosten bedragen 360 euro inclusief alle schilderbenodigdheden. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, wordt (een deel van) de kosten vergoed.

Locatie
De cursus wordt gegeven bij:
Praktijk voor medische schildertherapie
Waterfront 439, 5658 SM Eindhoven

Informatie en contact
Karin Lamers
0652074800
karinlamers@planet.nl
www.medischeschildertherapie.nl

Gegevens

Datum:
4 maart
Tijd:
10:00 - 13:00

Organisator

Karin Lamers
Telefoon:
06 52074800
E-mail:
karinlamers@planet.nl
Site:
www.medischeschildertherapie.nl

Locatie

Waterfront 439, 5658 SM Eindhoven
Waterfront 439
Eindhoven, 5658 SM Nederland
+ Google Maps
Site:
www.medischeschildertherapie.nl